Home

Blåhø oppdal

Toppturen til Blåhø er vel 20 km tur/retur etter merket sti. Følg E6 til Oppdal, videre vestover langs rv. 70 til Festa bru der du tar av nordover på bomveg til hytta. Reiser du kollektivt kan du ta tog/buss til Oppdal og taxi videre fra Oppdal til hytta. Blåhøa (også skrevet Blåhø) er et fjell i Oppdal kommune i Trøndelag.Det har en høyde på 1 671 meter over havet og er det høyeste fjellet i Trollheimen når en ser bort fra Innerdalen.Det ble merket sti til toppen først i 2014. Se også. Blåhø - for fjell med lignende navn; Liste over Norges høyeste fjell; Referanse

Topptur til Blåhø og Okla — Trondhjems Turistforenin

Blåhø er det høyeste fjellet i kjernen av Trollheimen og etter at ruta til toppen ble merket sommeren 2013 er dette blitt en av de mest populære toppturene i Midt-Norge. Fangstgraver og andre kulturminner forteller om bruk av fjellet i tidligere tider. Toppturen til Blåhø starter fra Gjevilvassdalen, en av landets vakreste seterdaler Oppdal er et ideelt utgangspunkt for vandring, med flere nasjonalparker i nærheten og mange oppmerkede vandreturer tilgjengelig. Det finnes flere merkede stier å ta videre på veien opp mot Blåhø, og variasjonen består i stor grad i om stigningen er størst på begynnelsen eller slutten av veien mot toppen Oppdal er et mekka for deg som er glad i topptur på vinteren. De store fjellområdene byr på randoneeturer i alle vanskelighetsgrader. Spenn på deg skia i Storlidalen, Trollheimen og Dovrefjell. Du finner enkelt din favoritt-tur i Oppdal. Visit Oppdal gir deg en god oversikt på toppturer for randonee og fjellski i Oppdal. Sesongen starter allerede i november, og varer til i mai

Kontaktinformasjon for Blåhø Tradisjonsmaling Oppdal Oppdal, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer Blåhøa er en av klassikerne i Trollheimen. Fjellveggen reiser seg stolt i nordenden av Gjevilvassdalen og tiltrekker seg årlig mange fotturister - både sommer og vinter. Stien og parkeringen starter et par kilometer nedenfor Gjevilvasshytta hvor sommerstien til Trollheimshytta begynner Denne turen går gjennom vakre Gjevilvassdalen inn til Blåhø og Speilsalen som ligger i hjertet av Trollheimen. Blåhø er det høyeste fjellet i kjernen av Trollheimen. At Blåhø er et populært turmål forteller det faktum at hele 500 fjellvandrere hadde skrevet seg inn i boka i varden sommeren 2001. Speilsalen som ligger på nordsiden avLes me Blåhø (også skrevet Blåhøi, Blåhøa og Blåhø) er et fjell i Vågå og Dovre kommune i Oppland.Det har en høyde på 1 617 meter over havet. Det er bilvei helt til toppen, Norges tredje høyeste vei. Fra toppen er det panoramautsikt til Jotunheimen, Reinheimen, Rondane og Dovrefjell, samt bygdene Dovre, Lesja, Sel og Vågå.Det heter seg at man kan se syv prestegjeld fra Blåhø/Jetta Planstrategi for Oppdal kommune 2020-2023. Kommunestyret har i møte 07.mai 2020, sak 20/42, vedtatt Planstrategi for Oppdal kommune 2020-2023 i hht. plan- og bygningslovens §10-1

Blåhøa (Oppdal) - Wikipedi

 1. nelig fjellnavn i de sentrale delene av Sør-Norge. Det brukes oftest om avrundede fjell, som på avstand virker blålige. Noen eksempler: Blåhø (Blåhøa) i Trollheimen, Oppdal i Trøndelag, som er 1671 moh Blåhø (Blåhøin) i Dovre kommune i Innlandet, øst for Fokstua, høyeste topp 1684 moh
 2. OPP er lokalavisa for Oppdal med en ukentlig papirutgivelse siden starten i 2002. Opp.no er digital dagsavis for Oppdal. Driver også lokalradioen Radio E6
 3. Blåhø Tradisjonsmaling Oppdal 0.4 km Detaljer. Aunevegen 18 7340 Oppdal 41 20 68 41. Møbel og Interiørmaler Harald Horvli 0.63 km Detaljer. SELJEVEGEN 12 7340 Oppdal 72 42 23 69. Rizvic Saim - Maling - Rizvic Saim - Maling 0.74 km Detaljer. Museumsvegen 14 7340 Oppdal 72 42 08 97. Maling & Gulv AS 0.
 4. utter og en kjapp runde i boden for å finne det man trenger for en liten dagstur. Ski, klær, sko, vannflaske, litt mat og en ryggsekk var alt jeg trengte denne dagen. Mens jeg..

Oppdal kommune er forpliktet til å behandle alle dokumenter (brev, e-poster o.l.) i samsvar med lover og regler. Alle saksdokumenter, inkludert korrespondanse til og fra kommunen, er i utgangspunktet offentlig. Postjournalen blir ført på en slik måte at den ikke røper taushetsbelagte opplysninger I Oppdal sør i Trøndelag kommer du tett på naturen. Fjellene strekker seg fra Dovrefjell i sør til Trollheimen i nord, og hver årstid har sine høydepunkter.. Skibygda Oppdal har lange tradisjoner for vintersport og er en av Norges mest populære vinterdestinasjoner Har du lyst til å bygge hytta di på ei av de flotteste tomtene i Oppdal? Vi har igjen 5 flotte tomter i Rasmusslættet 2. Ta av til Gjevilvassdalen fra R 70, ta til høgre opp Ordførervegen, fortsett opp til avkjøring på venstre side opp Langberga (Kleberbergvegen), og fortsett helt opp til enden av vegen Gjevilvassdalen er et velkjent motiv når Oppdal skal vise fram sitt aller vakreste. Ved foten av Trollheimen strekker seterdalen seg mot Vassenden og omkranses av fjelltopper som Blåhø, Okla og Storhornet. På sommeren har Gjevilvassdalen et mangfold av aktiviteter

Til Blåhø fra Gjevilvassdalen - UT

Vandring og vandreturer på Oppdal - Opplev Trøndela

 1. Blåhø Tradisjonsmaling Oppdal Aunevegen 18 i Oppdal, ☎ Telefon 41 20 68 41 med Kjøreanvisninge
 2. Oppdal har et stort mangfold i naturopplevelser og mulighetene er mange. Sommer som vinter. Enten det er stisykling, heisbasert sykling, padling i elv eller flatt vann. På ski enten i heisen, på langrenn, fjellski eller randonne´. Klatring i klatrefelt eller innendørs buldrehall. Fjellturer - korte som lange. Det finnes noe for alle
 3. nesmerker både over en viktig epoke i kartleggingen av landet vårt og over de personene som utførte arbeidet i felten, sier forfatter av den nye verneplanen fra Statens kartverk, Bjørn Geirr Harsson
 4. Proff.no gir deg bedriftsinformasjon om Blåhø Tradisjonsmaling Oppdal. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer

Gå topptur i Oppdal - visitnorway

 1. Weather radar, wind and waves forecast for kiters, surfers, paragliders, pilots, sailors and anyone else. Worldwide animated weather map, with easy to use layers and precise spot forecast. METAR, TAF and NOTAMs for any airport in the World. SYNOP codes from weather stations and buoys. Forecast models ECMWF, GFS, NAM and NEM
 2. OPPDAL: Geodet Bjørn Geirr Harsson er i tillegg til å være ridder av St.Olavs orden den som leder arbeidetmedNasjonal verneplan for kart og oppmåling. Og til Blåhø går det jo massevis av folk hele året. Og så så jeg for meg Speilsalen, som er borte nå
 3. V2. Oppdal - Gjevilvasshytta, over Blåøret V3A. Gjevilvasshytta - Bårdsgården, langs Gjevilvatnet V3B. Gjevilvasshytta - Bårdsgården, over Okla V4. Gjevilvasshytta - Trollheimshytta, over Svarthamran V5. Storhornet fra Gjevilvasshytta V6. Blåhø fra Gjevilvasshytta V7. Gjevilvasshytta - Jøldalshytta VS. Nerskogen (ved Flåsetra.
 4. Gjevilvasshytta er betjent i sommersesongen, vinterferien og ved påsketider. Hytta tar også i mot bestillinger fra skoleklasser før og etter påske- og sommersesongen. Resten av året er det mulighet for ubetjent overnatting (10 senger). Låst med DNT-nøkkel utenom betjent sesong
 5. Breen ved Blåhø har de siste årene krympet bemerkelsesverdig. Etter å ha vært inne og sett på Breen for kort tid siden, mener Oppdal Natur det igjen kan være interessant å se hva som er ferd med å bygge seg opp i breen hvor isgrottene Blåsalen og Speilsalen lå til disse raste sammen høsten 2007
 6. Oppdal er en kommune i Trøndelag. Den ligger helt sør i fylket og grenser i vest mot Møre og Romsdal, i sør mot Oppland og i sørøst mot Hedmark.Oppdal er ei fjellbygd, med mange turområder, hytter og alpinbakker.

Blåhø Tradisjonsmaling Oppdal, Oppdal bedrift gulesider

 1. dre metamorfe faser, og store kyanitt-blad er funnet i sene, tverr-kuttende kvartsårer
 2. Kveldssol og utsikt til Storhornet, Okla, Storbekkhøa, Gjevilvasskamban og Blåhø gjør at mange trolig er villig til å betale 1,5 millioner kroner for tomta. - Det er kanskje Norges råeste utsikt, men forholdsvis dyre tomter, - Mange politikere i Oppdal sier de fulgte for dårlig med i timen,.
 3. Oppdal Sten skal levere oppdalsskifer til Nasjonalmuseet og utvinner årlig rundt 7500 tonn stein i løpet av sommeren. Nå vil de utvide og har søkt om konsesjon for å ta ut stein i området mellom Nerskogen og Blåhø. Selskapet anslår at de kan ta ut 1,7 kubikkmeter med skifer fra de to bruddene, fordelt over tre etapper
 4. Blåhø Tradisjonsmaling Oppdal in Oppdal, reviews by real people. Yelp is a fun and easy way to find, recommend and talk about what's great and not so great in Oppdal and beyond. Blåhø Tradisjonsmaling Oppdal - Painters - Auneveien 18, Oppdal, Norway - Phone Number - Yel
 5. Den ligger i Oppdal kommune og danner den østlige delen av Trollheimen. Gjevilvatnet er ca 18 km langt og rundt vatnet ligger en rekke karakteristiske fjell med Blåhø som det høyeste med sine 1671 m.o.h. Gjevilvasshytta ligger 9 km innover dalen fra Osen. Nedenfor den ligger Rauøra, kanskje midtnorges fineste sandstrand

Letom Hyttefelt Oppdal, Oppdal. 11 likes. Residence. Hadde en flott tur til Storbekkhøa i dag. 1502 moh Må jobbe med væskebalansen nå 30. april 2017 kl. 22:05 Redningsaksjon etter mann i Oppdal. Redningsmannskaper er ute for å finne en mann som ikke finner veien ned fra fjellet i området Blåhø-Svarthetta i Oppdal Blåhø. 82 likes. Blåhøa is a mountain in the municipality of Oppdal in Sør-Trøndelag county, Norway. It is the highest at the northeastern end of the.. Topptur til Blåhø fra Turen til Blåhøa er fin å gå både til fots og på ski. Vel oppe blir vi belønnet med vid utsikt over store deler av Trollheimen Spenn på deg skia i Storlidalen, Trollheimen og Dovrefjell. Du finner enkelt din favoritt-tur i Oppdal. Sikkerhet på topptur på ski; Grønn norgesferi Her ved Blåhø. Foto: PETTER LØKEN. Vis mer - I Trollheimen Følg E6 til Oppdal, videre vestover langs riksvei 70 til Festa bru hvor du tar av nordover på bomveg frem til hytta

Blåhøa - Vandring på Oppdal Outt

ST Oppdal. Foto: Egil Michaelsen 2002. ST Oppdal: Trollheimen, Gjevilvasskamman - Blåhø. Foto: Dag Fosse 2001 Gjevilvasshytta is the gateway to the adventures of Trollheimen. The perfect place to stay if you are planning on doing well-known hikes such as Blåhø, Gjevilvasskamban, and Okla, or more extended excursions into the magic lands of Trollheimen. Gjevilvasshytta is an old and gracious mountain lodge, and it's walls are filled with history Oppdal: I gang med redningsaksjon området Svarthetta og Blåhø. Mann som ikke finner veien ned fra fjellet. — Politiet S-Trøndelag (@politiOpsSTPD) April 30, 2017. Kommentarfeltet er dessverre stengt av tekniske årsaker. Her kan du lese mer om hvorfor. På.

Klikk her for en høyoppløselig livesnap av Trollheimen Internet Explorer og Edge brukere må klikke her og logge på med brukernavn: Gjest og Passord: Januar2016! Timelapse bilder av de siste 24 timene og 30 dagene i Trollheimen. For å skifte mellom 24t og 30 dager, klikk på klokka til høyre nede i bildet Her fra ser du til Munkvoldhovden, Storhornet, Dindalen og innover Gjevilvassdalen og mot Blåhø. Oppdal har en unik natur som byr på mange muligheter for opplevelser både sommer og vinter Viser oversikt over søket Blåhø og bransjen investeringsselskap hos Bedriftdatabasen.no. Bedriftsdatabasen.no gir deg regnskapsinformasjon, kart, telefon og adresse Blåhø - 1671moh. Orkelhøa - 1524moh. Snøhetta Øst - 2286moh. Websidedesign av Odd Stråbø, Officer Oppdal.

Gjevilvasskamman, a photo from Sor-Trondelag, South

Tur 10: Gjevilvassdalen - Blåhø - Speilsalen - Tensio OE

Vi har 34 resultater for Tomt til salgs i Oppdal til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. 350 000. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk.no Trollheimen, Oppdal. 723 likar · 2 snakkar om dette · 6 997 var her. Trollheimen is a mountain range in Møre og Romsdal and Sør-Trøndelag counties in.. 40 turer i Oppdal . I 40turer i Oppdal får du del i mange av dei finaste turane i Oppdalsfjella. Det er enno bøker igjen hjå Nærbutikkan Lønset Handel, Festa Handel og ved Notabene i Coop Oppdal. Er du interessert i å kjøpe boka så løp og kjøp om du skal sikre deg den. Lykke til og God tur

Blåhøe (Vågå) - Wikipedi

Blåhø, Blåhøi,Blåhøe, Blåhøa og Blåhøin kan vise til en rekke fjell i Norge: . Mange av fjellene har flere forskjellige skrivemåter, se de enkelte artiklene. Blåhøe (Skjåk) (1 959 moh.) - i Skjåk kommune i Oppland Blåhøa (Oppdal) (1 671 moh.) - i Oppdal kommune i Sør-Trøndelag Blåhøi (Lesja) (1 668 moh.) - i Lesja kommune i Opplan Gjetbergsvegen 9, 7340 OPPDAL. Store naturtomter i et av Oppdals flotteste hyttefelt. Pri I 2009 skal Kommuneplan for Oppdal rulleres. I den forbindelse var det naturlig å være i forkant med en rullering av beiteplanen. For å styre arbeidet med beiteplan-rulleringen oppnevnte Oppdal kommunestyre i møte 12.03.08 følgende Styringsgruppe for rullering av beiteplanen: Oppdal beite- og rovviltutvalg - v Trollheimen triangle via three lodges, Gjevilvasshytta, Jøldalshytta and Trollheimshytta, It's one of two classic tours in Trollheimen, and it's suitable for children from age 10 - 12 on. Day 1: We`ve chosen to describe the tour starting with arrival at the Gjevilvasshytta of an evening. You can get to Gjevilvasshytta by taking a train to Oppdal and a bus to Festa and/or on a cattle track to. Trollheimen, Oppdal. 724 likes · 7,000 were here. Trollheimen is a mountain range in Møre og Romsdal and Sør-Trøndelag counties in central Norway. The..

Kanskje kaffekoppen skal tas ved kjøkkenvinduet med flott skue over Trollheimen, Gjevilvasskammene og Blåhø. Med en slik utsikt får man lyst å bare nyte, eller ta en topptur, kort eller lang, til en av turmålene du ser fra hyttevinduet. Se for deg påsken. På tur fra kjas & mas, til din nybygde hytte i Oppdal, påske i fjellet Kommune: Oppdal Fylke: Sør-Trøndelag. Den virituella floraen. Botanikk-nett. Blyttia (Botanisk tidsskrift) Norsk botanisk forrening NBF Kort omtale: oppstigningen til Blåhø, var det en botanisk fjellhage, anlagt av Vi-denselskapets Museum, men den er ikke vedlikeholdt Vi har 27 resultater for Oppdal tomter til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. 350 000. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk.no

Oppdal kommun

Det er 23,8km fra Oppdal til hytta. Følg E6 til Oppdal, videre vestover langs Rv 70 til Festa bru hvor du tar av nordover på bomveg frem til hytta. Reiser du kollektivt kan du ta tog/buss til Oppdal og taxi videre fra Oppdal frem til hytta (alt. buss fra Oppdal til Festa bru og til fots (12 km) langs veien herfra. Bussen ventet på toget Vakre Gjevillvassdalen i Oppdal er lun og frodig, Kjente topper egnet for dagsturer er Blåhø, Okla og Storhornet. Om vinteren er det fine oppkjørte skiløyper langs veien innover dalen, med start i. Vertinna på Gjevilvasshytta har også tradisjon for å holde åpen kafe på fullmånekvelder,.

hyttetomt, oppdal, Gjevilvassdalen, hyttetomter, rasmusslættet

Velkommen til 180 Lokal for Oppdal.Her finner du en komplett oversikt over alle bedrifter på stedet samt lokale nyheter og værvarsel. Er det en bedrift i ditt lokalområde du mener fortjener en ekstra oppmerksomhet kan du søke frem eller klikke deg frem til bedriften og legge inn en brukeranmeldelse Blåhøa (Oppdal) Blåhøa (også skrevet Blåhø) er et fjell i Oppdal kommune i Trøndelag. Ny!!: Oppdal og Blåhøa (Oppdal) · Se mer » Den norske kirke. Den norske kirke (tidligere også kalt «statskirken») er det største trossamfunnet i Norge og var inntil den 21. mai 2012 statens offentlige religion i Norge. Ny!! Oppdal moh. Spar tid og penger på neste hotellreservasjon. Søk - sammenlign - bestill billi Oppdal er en kommune i Trøndelag fylke. Den grenser i nord til Surnadal og Rindal, i nordøst mot Rennebu, i øst mot Tynset, i sør mot Folldal, Dovre og Lesja og i Her kombineres det beste fra to verdener - historisk med topp moderne. DET GODE SELSKAP:: Her kombineres det beste fra to verdener - historisk med topp moderne. Med herskapelige konferansesaler og sjarmerende grupperom, er konferansesenteret på Oppdal en ypperlig base for seminarer, møter og andre samlinger. SOV GODT: Drøm dere bort i våre eventyrlige omgivelser

Langberga Oppdal - 17 nye hytter for salg - Saltdalshytta

Blåhø - Store norske leksiko

Gjevilvassdalen er et rikt kulturlandskap. Denne delen av Trollheimen er særlig kjent for en spennende geologi og planteliv og her er mange fine turmuligheter til ulike turmål. Turene til Blåhø,.. Oppdal O. Skasliens vei 24 72 40 04 70 post@oppdal.com www.oppdal.com Rennebu Bygdasenteret på Berkåk 72 42 77 06 bygdasenteret@rennklebu.net www.rennebu.net Meldal Løkken Verk 72 49 91 00 mtk. Den populære turistattraksjonen Speilsalen i Oppdal er i ferd med å rase sammen, og breforsker Atle Nesje advarer folk mot å gå inn i bretunnelen. 17. okt. 2006 07:08 19. okt. 2011 21:21 smp-stories-top-widge Oppdal og buss til Festa og etter setervegen fram til hytta. Eller du kan kjøre bil helt inn til hytta. Turen over Mellomfjell til TrollheimshyttafTT, 8 t, er en av de mest varierte merkarutene i Trollheimen. Ruta tar inn mellom Gjevilvasskamman og Blåhø. Det er mulig å ta en avstikker til Blåhø fra nedre Kamtjern. Fra Riaren, turens høgst

Panorama fra Storhornet (Oppdal) 1589 moh. Nordøst. Grefstadfjellet, Omnfjellet, Vassfjellet, Ilfjellet, Rensfjellet, Fongen. Nordøst. Rensfjellet, Fongen. Jotunheim er en av Sport 1s mange kjente merkevarer. Hos Sport 1 finner du et stort utvalg av produkter fra Jotunheim Total Ascent: 0 feet: Total Descent: 0 feet: Max Elevation: 0 feet: Min Elevation: 0 fee

OPP - for alle med hjertet i Oppdal

Fjellvalmue, Papaver radicatum, juni-juli, tilhører valmuefamilien og er en sjelden art eksponert på kalkrik, ustabil grus i fjellet. Rasmark,fjellrygger og berg. Også sekundært på veiskjær, elvebredder og grusører. Alle fjellvalmuer er fredet: Den virituella florae Oppdal sentrum ligger en kort kjøretur på i underkant av 5 minutter unna fritidseiendommen. Her finner du alt du måtte trenge fra kjøpesenter, matvarebutikker, restauranter og bensinstasjon. og for den litt mer drevne turgåer kan du ta fatt på en dagstur opp til Blåhø Blåhø; Ingen; Se alle hytter her. Vi kan tilpasse og skredersy alle våre inspirasjons-modeller sammen med deg. Katalogbestilling: Ved å sende inn dette kontaktskjemaet leverer du din kontaktinformasjon til oss i Lundhytta. Vi lagrer kontaktinformasjonen, slik at vi kan. Kråkvasstind (1700 moh), som ligger mellom Sunndalen og Storlidalen. I bakgrunnen troner Snota. 3. september 2005. Foto: Arild Krovoll - Trollheimen opppdateres med gamle bilder fra gamle Trollheimsporten

Topptur til Blåhø og Okla — Trondhjems Turistforening

BLÅHØ Blåhø, en fantastisk premium-modell, består av to sammenkoblede bygg, der det ene er et spektakulært oppholdsrom med god takhøyde og utsikt i alle retninger. Her ligger salongen og peisen i front, kjøkkenet i bakkant, mens en stor spisestue danner et naturlig midtpunkt. Den andre seksjonen inneholder soverom, bad, sauna, boder o Blåhø map - Blåhø Michelin maps, with map scales from 1/1 000 000 to 1/200 00

Maling OG Gulv AS, Oppdal, Kåsvegen 16, 915 50

Store norske leksikon er et gratis og komplett oppslagsverk skrevet av fagfolk på bokmål og nynorsk. Med to millioner brukere i måneden og 300 000 leste artikler hver dag er leksikonet Norges største nettsted for forskningsformidling April 2011: Påsketur i Trollheimen og den populære og flotte trekanten, fra Gjevilvasshytta - Jøldalshytta - Trollheimshytta - Gjevilvasshytta. Herlig klisterføre, sol, sol og atter sol og blå himmel, vindstille og mange plussgrader Vi oppfordrer leserne til å sende oss høstbilder, til: redaktør@trollheimsporten.no . Denne uka: - Ole Trygve Foseide - Ann Elin Hess Brønstad - Liv Hansen Norli - Anne Skjølsvold - Lars Løset

Topptur Blåhø (1671 moh), Trollheimen, Lørdag 2

Find the best Real Estate on Yelp: search reviews of 47 Oppdal businesses by price, type, or location 201 Likes, 0 Comments - Ingjer Ofstad (@ingjerof) on Instagram: Endelig ei helg på Oppdal - høyt tempo, bratt og veldig godt humør⛰‍♀️#oppdalsåklart #blåh You can get to Gjevilvasshytta by taking a train to Oppdal and a bus to Festa and/or on a cattle track to the lodge. Or in summer you can drive to the lodge. The tour on one of the most varied marked routes in Trollheimen, over Mellomfjell to the Trollheimshytta staffed lodge, takes 8 hours. The route goes between Gjevilvasskamman and Blåhø Definitions of Oppdal, synonyms, antonyms, derivatives of Oppdal, analogical dictionary of Oppdal (Norwegian

Oppdal middle Svartdalskollen 1615m Volladalen back Surnadal Trollhötta 1396m Rognnebba 1497m Snota 1669m IMG 9092.JPG 1,514 × 1,148; 421 KB Oppdal mot vest.jpg 3,776 × 2,520; 1.26 MB Oppdal mot øst.jpg 3,776 × 2,520; 1.07 M Nærmeste alpinanlegg: Oppdal skisenter. Utgangspunkt: Gjevilvasshytta (9 kilometer fra vinterparkeringen ved Osen) Høydemeter: Ca. 1000. Distanse, tur-retur: 38 km. Tid, tur-retur: 8 timer. Anbefalt måned: April. Egner seg best for: De som trives best på fjellski. Les mer om turen: På nettsiden ut.no. Om ruta: Jevn stigning fra. 5. juli arrangere Sjårdalen IL Blåhø Opp. Her er det både sykkel- og lølasse, og det går fra Vågåmo til Blåhø. Invitasjon til Blåhø Opp: Bla°hø_flyer_2014 Se eller blaho.no . Helga etter arrangerer Lågen CK og Steil det 50 km lange terrengsykkelrittet Skåburittet med start og mål i Skåbu

Ved Kamtjønnin - Under ryggen til Blåhø til venstre . Menyen på Jøldalshytta er fisk denne dagen, og guttene stemmer for at vi skal gå til bilen og kjøre til Oppdal og spise der i stedet. Ny versjon av selvportrett! Vi kommer etter hvert til noen store snøfelt og guttene hopper og spretter ned her. Jeg for. Sport 1 har jakker til alle sesonger og bruk. Skalljakker, dunjakker, parkas og mer. Kjente merkevarer som Didriksons, Norrøna, Bergans, Kari Traa og Jotunheim. Se utvalget hos Sport1.n

Majestetiske Speilsalen -Opdalingen
 • Kjøpe musikk på itunes.
 • Stratford canada.
 • Sursøt saus lindastuhaug.
 • Høstens trender 2017 klær.
 • Ergonomi på kontoret.
 • Taakeprat podcast.
 • Varedeklarasjonen.
 • Fellene ved kjøp av brukt elbil.
 • Koffeinfri kaffe hvordan.
 • Alte streifenkarte münchen 2017.
 • Stoffbutikk oslo.
 • Zoo warszawa dojazd metrem.
 • Tropisk drink med vodka.
 • Bat transport.
 • Www.aboplus karte.de/lvz partner.
 • Jpeg komprimieren.
 • Kjartan lauritzen p3morgen.
 • Helsport alta 3 sesong.
 • Sammen trening booking.
 • Sovemedisin navn.
 • Bernard og bianca i australia.
 • Stromberg paulusturm.
 • Parkhaus flensburg holmpassage.
 • Stephen king novels pdf.
 • Musa göttingen.
 • Ku'damm 56 mediathek.
 • Goldfuß museum öffnungszeiten.
 • Chat karussell.
 • Johan herman wessel digte.
 • Lichterfest travemünde 2017.
 • Staphylococcus aureus naturheilkunde.
 • Tanzschule schwenningen.
 • Flohmarkt innsbruck wohnungen.
 • Dekk1 lade trondheim.
 • Youtube muzyka relaksacyjna do snu.
 • Hästens classic.
 • Fidel castro zitate usa.
 • Europamesterskap håndball.
 • Arbeitssicherheit lustig.
 • Hvordan slå av sist aktiv på facebook.
 • Softlan sensitive.